Het mooiste resultaat behalen we voor uw huid doormiddel van een kuur.

Het ritme van de behandelingen is afhankelijk van uw huidtype en het resultaat dat u wilt behalen.

 

SKEYNDOR MESOSCIENCE TREATMENTS

 

MESO FILLER TREATMENT 60 min. € 99

 

Mescosmetische behandeling waarbij met behulp van specialistische apparatuur rimpels en expressielijntjes worden verzacht en de stevigheid van de huid wordt vergroot. De effectieve werkstoffen cocktail herstelt het vochtniveau van de huid en stimuleert de vitale huidfuncties door de synthese van collageen, elastine en hyaluronzuur te bevorderen. De huid krijgt weer volume, veerkracht en stevigheid terug. De huid is egaler en lijntjes en rimpels zijn opgevuld.

 

 MESO BRIGHT TREATMENT 60 min. € 99

 

Mescosmetische behandeling waarbij met behulp van specialistische apparatuur pigment verstoringen en de helderheid van de huid behandeld worden. De actieve bestanddelen maken de teint helder, de huid egaler en aanwezige pigmentvlekken minder zichtbaar. Door de regulatie van melanine keren pigmentvlekken ook minder snel terug. Tevens worden de vitale huidfuncties en de synthese van collageen, elastine en hyaluronzuur bevorderd. De huid ziet er fris, helder en egaal uit.

 

MESO LIFT TREATMENT 60 min. € 99

 

Mescosmetische behandeling waarbij met behulp van specialistische apparatuur een meervoudig liftend effect wordt gecreëerd. De lifting vindt plaats op verschillende huidniveaus en zorgt zichtbaar voor een effectieve en langdurig strakkere huid van gelaat en hals. De vitale huidfuncties en de synthese van collageen, elastine en hyaluronzuur worden bevorderd waardoor de verslapte huid wordt ondersteund vanuit de diepe huidlagen. De huid is gemodelleerd, steviger en egaler.

 

*Meso deelbehandeling (30 min) €55,00
Ook wanneer u de Mesotherapie wilt inzetten op één bepaalde plaats is dit een geschikte behandeling. De Meso deelbehandeling is in te zetten op bijvoorbeeld: oogcontour, lipcontour en de kaaklijn!

  

DERMA PEEL PRO TIMELESS PEEL 60 min. € 85

 

Deze professionele en intensief exfoliërende behandeling biedt een meervoudige technologie die opeenvolgend verschillende peelingtechnieken combineert. Ideaal voor de behandeling van (expressie)lijntjes, rimpels en littekens. De huid wordt aangezet tot celvernieuwing en ondersteunt het natuurlijke afschilferingsproces van de opperhuid. De huid wordt zichtbaar glad en jeugdiger.

  

DERMA PEEL PRO BRIGHTNING PEEL 60 min. € 85

 

Deze professionele en intensief exfoliërende behandeling biedt een meervoudige technologie die opeenvolgend verschillende peelingtechnieken combineert. Deze teintverhelderende behandeling ondersteunt de afschilfering van dode huidcellen en reguleert de afgifte van melanine. De huid wordt glad, transparant en krijgt een egalere teint.

  

Om de juiste behandeling (en) voor u te selecteren, houden wij altijd een intake bij uw eerste bezoek en doen wij een huidanalyse met apparatuur. Samen gaan we voor het beste resultaat!